hity na MAXXa
hity na MAXXa

Bartek z "MasterChef Junior" złapał Magdę Gessler za włosy. Ocenił ich prawdziwość

Uczestnicy programu "MasterChef Junior" regularnie mogą liczyć na wizyty znanych w kulinarnym świecie gości. W drugim odcinku najnowszego sezonu pojawiła się sama Magda Gessler. 12-letni Bartek wykorzystał zamieszanie i pociągnął ją za włosy, żeby ocenić ich prawdziwość.

"MasterChef Junior". Chłopiec złapał włosy Magdy Gessler

Magda Gessler pojawiła się gościnnie w drugim odcinku ósmego sezonu programu "MasterChef Junior". Restauratorka sędziowała w konkurencji – zadaniem małych kucharzy było przygotowanie różnych rodzajów pierogów z całego świata, w tym włoskich calzone czy gruzińskich chinkali. Był to czas nie tylko na kulinarne popisy, ale i na luźne rozmowy między Magdą Gessler a uczestnikami. Kiedy wszyscy witali restauratorkę w kuchni MasterChefa, 12-letni Bartek wykorzystał ten moment i złapał ją za włosy, co zostało uchwycone przez kamery. W ten sposób chciał sprawdzić, czy słynne złote loki są prawdziwe, czy też efekt bujnej fryzury to kwestia doczepów.

Czy Magda Gessler nosi doczepy?

Zachowanie 12-letniego Bartka nie umknęło uwadze jednego z kolegów, który śmiechem zareagował na złapanie za włosy Magdy Gessler. Jak sam powiedział jednak chłopiec, był ciekawy tego, czy włosy restauratorki są prawdziwe. Jaki werdykt wydał?

Skubnąłem jej włosy i tak troszkę ścisnąłem. Wydawały się całkiem prawdziwe. Powinny być troszkę bardziej nawilżone, bo były suche, ale lśniły jak te złote skrzynki.

Kiedy trwała już konkurencja kulinarna, a Magda Gessler podeszła do Bartka sprawdzić, jak sobie radzi, sam zaczął rozmowę na temat jej włosów:

Spodziewałem się, że te loki będą takie mniej bujne, a one z każdym razem są większe i większe.

Magda Gessler była wyraźnie rozbawiona całą sytuacją. Zdradziła, że kiedyś mogła pochwalić się jeszcze bardziej spektakularną burzą loków, jednak z wiekiem ma tych włosów coraz mniej.

Horrendalne ceny wielkanocnego cateringu od Magdy Gessler. Pół kilo pasztetu kosztuje 95 złotych!
Żur z kiełbasą, faszerowane jajka, mięsa, pasztety, serniki, mazurki... Wielkanoc obfituje w wiele tradycyjnych przysmaków. Ich przygotowanie zajmuje sporo czasu. Zbiegani Polacy mogą skorzystać z ofert cateringowych. Gotowe dania chętnie przekażą...

Oceń ten artykuł 0 0