Jennifer Lopez zachwyca sylwetką
Jennifer Lopez w wieku 17 lat zadebiutowała w filmie „Moja mała dziewczyna”. W 1997 roku zagrała pierwszoplanową rolę w produkcji „Selena”, za którą dostała nominację do Złotego Globu. Od tego czasu pojawiła się w kilkudziesięciu filmach czy serialach, w tym m.in.: „Anakonda”, „Cela”, „Zatańcz ze mną” czy „Jak urodzić i nie zwariować”.
Jako piosenkarka Jennifer Lopez zadebiutowała w 1999 roku albumem „On the 6”, który szybko osiągnął międzynarodowy sukces. Szacuje się, że jej nagrania rozeszły się na całym świecie w około 75 mln egzemplarzy. Za działalność muzyczną zdobyła szereg nagród, w tym American Music Award i MTV Video Music Award.
Jennifer Lopez tych warzyw nie je
Jennifer Lopez zachwyca sylwetką. W 2011 roku magazyn People nazwał ją najpiękniejszą kobietą na świecie. Ma 55 lat i wciąż młodzieńczy wygląd. Niektóre osoby zarzucają artystce korzystanie z operacji plastycznych, choć ona sama temu stanowczo zaprzecza. Wszystko zawdzięcza dobrej pielęgnacji. Dla People wyznała, że stosuje kwas glikolowy, a także oliwę z oliwek.
Aby utrzymać zdrową i zgrabną sylwetkę Jennifer Lopez przykłada dużą wagę do zdrowego odżywiania. Dziennikarze Elle podają, że w jej diecie znajdują się jajka, mięso z indyka, wołowina, ryby oraz filety z kurczaka. Unika jednak dwóch warzyw – marchwi oraz kukurydzy ze względu na wysoką zawartość cukrów. Odpowiednio się także nawadnia.
Autor: Natalia Zoń