hity na MAXXa
hity na MAXXa

Wolisz blade czy mocno wypieczone tosty? Ten test powie o tobie wiele!

Poziom wypieczenia lubianych przez ciebie tostów może sporo zdradzić o twojej osobowości. Tak przynajmniej sądzi brytyjska psycholożka Emma Kenny, która pojawia się w programie ITV 'This Morning". Co według niej mówi o charakterze osoby wybierana przez nią grzanka?  

 

Wybierz swój ulubiony tost, a psycholog powie ci, kim jesteś

Wypowiadająca się dla brytyjskiej śniadaniówki ekspertka wyróżniła aż 12 poziomów wypieczenia tostów. Pierwszy stopień to ledwo zagrzana kromka chleba tostowego, a ostatni to całkowicie zwęglone pieczywo. Według teorii Emmy Kenny każdy z nich odpowiada pewnym cechom charakteru osoby, która przygotowała dla siebie tosty.

Delikatnie zgrillowane tosty

Zaledwie lekko podgrzana kromka chleba w teorii brytyjskiej psycholożki ma reprezentować osoby niezależne. Fani bladych tostów to podobno osoby niezawodne i mające swój własny styl. Są pełne pasji i zaangażowane w przestrzeganie zasad, w które wierzą. Przyjaciele cenią ich za lojalność i oddanie wyznawanym przez siebie wartościom.

Po delikatnie zarumienione pieczywo z tostera sięgać mają doskonali negocjatorzy i rozjemcy. Psycholożka sugeruje jednak, że tym osobom przyda się wprowadzenie odrobiny szaleństwa i pikanterii do codziennego życia.

Minimalnie brązowe tosty lubią podobno wyjątkowi zadowoleni z życia ludzie. Często żywią oni bardzo opiekuńcze uczucia w stosunku do innych ludzi. Niestety innym ludziom zdarza się wykorzystywać ich dobre serce. Przytoczona przez "The Sun" ekspertka radzi im, by trochę mocniej skupili się na sobie.

Wyższy poziom przyrumienienia pieczywa

Grzanki z przyrumienionymi rogami smakują ponoć osobom gościnnym i otwartym, które z łatwością odnoszą sukces zarówno w życiu zawodowym, jak i prywatnym.

Amatorów połowicznie zbrązowiałego od przypiekania pieczywa wyróżnia umiejętność twardego negocjowania i doskonałe umiejętności komunikacyjne. Czasem mogą być odbierani przez otoczenie jako osoby budzące grozę.

Przygotowane przez ciebie średnio wypieczone tosty mają oznaczać, że jesteś strażnikiem pokoju. Nienawidzisz konfliktów i wolisz ustąpić niż wdawać się w spory.

Ciut mocniej przypieczone pieczywo tostowe lubić mają, według telewizyjnej psycholożki, osoby ceniące sobie monotonię. Ekspertka zachęca je, by raz na jakiś czas dały się ponieść szaleństwu i przeżyły jakąś przygodę.

Tosty w czarnym wydaniu

Tosty z lekko spaloną skórką smakują ambitnym ludziom. Amatorzy takiego wydania grzanek podobno kochają się sprawdzać i rywalizować. Są skupieni na celu i nie zaprzątają sobie głowy marzeniami.

Mocno brązowe pieczywo z tostera lubią przygotowywać sobie optymiści oraz bardzo towarzyskie osoby. To ludzie, którzy nigdy nie narzekają, zawsze widzą świat w różowych barwach i swoim pozytywnym nastawieniem zarażają innych.

Delikatnie sczerniałe tosty doceniają osoby żądne przygód i czerpiące z życia pełnymi garściami. Bliscy kontakt z nimi przyrównują do spotkania z burzą. Potrafią gwałtownie zmienić swoje zachowanie i nagle wycofać się z rozpoczętego wcześniej zadania.

Osoby, które lubią jeść tosty na garncy zwęglenia mają być, w opinii Emmy Kenny, bardzo uczciwe, ale i nieco szorstkie w obyciu. W pierwszych kontaktach mogą wydawać się zarozumiałe, ale bardzo zyskują w bliższym poznaniu.

Spalone na węgiel tosty wybierać mają ludzie, którzy nie tracą czasu na refleksję nad sobą. Rzadko żałują czegokolwiek i nigdy nie dostrzegają winy w sobie.

 

"Mama Stiflera" pokazała, że mimo upływu lat jest seksowna
Jennifer Coolidg podbija TikToka. Choć to medium społecznościowe kojarzone jest z młodszymi użytkownikami, 61-letnia gwiazda radzi sobie tam wspaniale. Umieszczanie nagrań zaczęła z przytupem. Jej niegrzeczna...

 

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten artykuł 0 0